Spring naar bijdragen

Manuëla Kemp en Henkjan Smits verslaan lente-koeienconcert in Lunch Lekker


de redactie

631 weergaven

Vandaag brengen Manuëla Kemp en Henkjan Smits live verslag uit van het lente-koeienconcert. De band Scotch zingt hier koeien de stal uit en de wei in. Dit is te beluisteren op dinsdag 30 maart in Lunch Lekker met Daniël Dekker vanaf 12:00 uur op NPO Radio 5.


Afgelopen week was boer Jan-Arie Koorevaar te horen in het radioprogramma De MAX!. Hier vertelde hij dat hij regelmatig muziek draait voor zijn koeien, voornamelijk rond oud en nieuw, om het geknal te overstemmen. De MAX!-presentatoren Manuëla Kemp en Henkjan Smits vroegen zich af: “Waarom de lente ook niet muzikaal inluiden?”. Dat leek Jan-Arie een mooi plan. Morgen is het zo ver, dan gaan de koeien van Jan-Arie dansend de wei in.


De band Scotch zingt de koeien de stal uit. Zij brengen een aanstekelijke party-folkmix van dansbare liedjes met meerstemmige zang, banjo, viool, accordeon, gitaar en percussie. De boerderij van Jan-Arie Koorevaar ligt in Goudriaan. Henkjan en Manuëla brengen live verslag uit van dit lente-koeienconcert in Lunch Lekker met Daniël Dekker. Ook filmt het MAX Ouderenjournaal dit miniconcert; de beelden zijn te daar zien op vrijdag 2 april om 16:40 uur op NPO 1.


Het lente-koeienconcert: dinsdag 30 maart vanaf 12:00 uur  in Lunch Lekker met Daniël Dekker op NPO Radio 5. Presentatie Daniël Dekker, verslag Manuëla Kemp en Henkjan Smits.

 
Afbeelding: Henkjan Smits en Manuëla Kemp (foto Janita Sassen / MAX)

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.