Jump to content

Opening Stembus Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5


de redactie

341 views

Nederland kan vanaf zaterdag 30 oktober weer stemmen voor de Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5. De stembus wordt even na 08:00 uur geopend in het programma Wekker-Wakker-Weekend! van Jan Rietman. Tot en met vrijdag 5 november 18:00 uur kunnen de luisteraars via nporadio5.nl stemmen op de allermooiste evergreens.
 

De Evergreen Top 1000 wordt uitgezonden van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november, dagelijks van 06:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 5.

 
Stemweek
De dj’s van NPO Radio 5 draaien tijdens de Stemweek van zaterdag 30 oktober tot en met vrijdag 5 november alleen muziek uit de keuzelijst, zoals Simon & Garfunkel, Frans Halsema, Bee Gees, Frank Sinatra, ABBA, Guus Meeuwis, Rolling Stones, Julio Iglesias, Robert Long, Neil Diamond, André Hazes, Bob Dylan, The Kinks, Jim Reeves en Julien Clerc. Natuurlijk kunnen luisteraars ook op hun favoriete nummers stemmen die niet in de keuzelijst staan. Van maandag tot en met donderdag komen tijdens de Stemweek elk uur twee luisteraars aan het woord die hun keuze toelichten.
 

Stemfinaledag
Weet Roller Coaster van Danny Vera, de verrassende nummer 1 van vorig jaar, de koppositie te houden? Keert ‘all-time favourite’ Het Dorp van Wim Sonneveld terug op het hoogste podium? Of kiest het publiek voor een bijzondere nieuwe nummer 1? Dat wordt duidelijk tijdens de Stemfinaledag op vrijdag 5 november: rond 19.30 uur onthullen de dj’s Manuëla Kemp en Henkjan Smits de top 5 van de Evergreen Top 1000. Tijdens de Stemfinaledag zijn gedurende de hele dag álle gedraaide platen verzoekjes van luisteraars.

 
Bekendmaking lijst

De volledige Evergreen Top 1000 wordt donderdag 18 november bekendgemaakt tijdens de Evergreen Top 1000 Première Party. Bert Kranenbarg en Hans Schiffers grasduinen door de statistieken van de lijst en kijken twee uur lang naar de cijfers achter de nummers, van 16.00 tot 18.00 uur op NPO Radio 5.

 
Televisie
Manuëla Kemp en Henkjan Smits presenteren ook dit jaar weer het televisieprogramma NPO Radio 5 Evergreen Top 1000 (Omroep MAX), van maandag 22 november tot en met vrijdag 26 november rond 16:00 uur op NPO 1. Ze vertellen opmerkelijke verhalen uit de popgeschiedenis en laten de mooiste videoclips zien.

 
Meer informatie over de Evergreen Top 1000 is te vinden op de website van NPO Radio 5.

 
NPO Radio 5 is dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 en is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...