Jump to content

De Evergreen Week van de Jaren 60 op NPO Radio 5


de redactie

512 views

Van zaterdag 17 tot en met vrijdag 23 februari staat NPO Radio 5 in het teken van de muziek uit de jaren zestig tijdens De Evergreen Week van de Jaren 60. Luisteraars worden uitgenodigd om deel te nemen aan het nieuwe spel 'Fiks de Sixties', waarbij ze kunnen raden welk van de vier fragmenten niet uit de jaren zestig komt.


Tijdens deze speciale week belichten de dj's van NPO Radio 5 ook de minder bekende B-kantjes van singles onder het motto 'wie A zegt, moet ook B zeggen'. Luisteraars kunnen genieten van muziek van artiesten als Ramses Shaffy, The Beatles, Nina Simone, Beach Boys, Rob de Nijs, Dionne Warwick, Shocking Blue, Cliff Richard, The Rolling Stones, Aretha Franklin, Boudewijn de Groot, The Hollies en Roy Orbison.


Peter de Vries, zendermanager van NPO Radio 5, benadrukt het unieke karakter van de zender in het Nederlandse radiolandschap. Hij wijst op de groeiende groep luisteraars die geniet van de muziekmix uit de jaren zestig en zeventig, en van de extra aandacht voor het Nederlandse product. Themaweken zoals De Evergreen Week van de Jaren 60 onderstrepen dit bijzondere karakter.


De week wordt afgesloten met de Evergreen Toplijst van de Jaren 60, die op vrijdag 23 februari tussen 06:00 en 20:00 uur te beluisteren is op NPO Radio 5. Luisteraars kunnen hun stem uitbrengen op nporadio5.nl van zaterdag 17 februari 08:00 uur tot en met donderdag 22 februari 12:00 uur.


Meer informatie over De Evergreen Week van de Jaren 60 is te vinden op nporadio5.nl. NPO Radio 5 is beschikbaar via verschillende platforms, waaronder kabel, internet, digitale tv, satelliet, de NPO Radio 5-app, NPO Luister en digitale radio (DAB+).

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.