Spring naar bijdragen

En waar maakt de VVD zich druk om.........?


Juul

Aanbevolen berichten

Ach voorlopig staat de VVD en minister Kamp mooi in de kou omdat partner PvdA niet mee wil werken aan de Veiling van de radiofrequenties per 1 -9 2017.

Daarom is er nog geen besluit van Kamp, terwijl dat er had moeten zijn, ergo, wij vergunninghouders zouden vandaag geïnformeerd worden maar het feest is vrijdagavond gecanceld. Want de PvdA lag dwars in de ministerraad van vrijdag.

Wat er nu gaat gebeuren is onduidelijk, de SP eist dat er voor 1 juli bericht komt, maar of er ook een Kamerdebat voor het reces zal zijn is eveneens onduidelijk

(Mod, mag je ook een nieuw topic van maken)

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Please login or register to see this link.

is het niet meer waar maakt het journaille zich druk om? Die presteren het om - alles voor de kliks - van een interne wensenlijst er iets uit te pikken om het willens en wetens belachelijk neer te zetten. En wij tuinen er met zn allen weer in...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Euh nee. Als er jaarlijks een inventarisatie wordt gemaakt van wat er in dat gebouw beter kan en iemand mist een drankje dan is daar toch helemaal niets mis mee. Ik neem aan dat in elk bedrijf zoiets gezegd kan worden. De media maken alleen van iets volstrekt normaals een groot ding - omdat een klikje weer centjes oplevert. Er dáár tuinen wij allemaal in.

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Daar zit wel wat in, Harmen. Al zijn het In dit geval misschien eerder de Twitteraars dan de media die hier een 'kwestie' van maken.

Als je tegenwoordig een openbare functie hebt, dan moet je wel heel erg op je woorden letten. Duizenden mensen vinden het leuk om er raars of onbenulligs iets uit te pikken en daar dan al dan niet leuke opmerkingen over te gaan maken... En iedereen heeft altijd een mening klaar.

Nou goed, dat is de realiteit waar je als politicus tegenwoordig mee moet leven. Dat geldt ook voor BN'ers, trouwens. Ik ben blij dat ik niet in hun schoenen sta...

 

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Doe mee aan het gesprek

Je kunt nu een bericht plaatsen en later registreren. Indien je al een account hebt, kun je je nu aanmelden om het bericht met je account te plaatsen.

Gast
Antwoord op deze discussie...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


  • Ondersteun Radiotrefpunt!

    Het in de lucht houden van Radiotrefpunt kost geld. Help ons! Met je donatie zorg je ervoor dat deze radiocommunity dagelijks actueel radionieuws kan blijven brengen. En je kunt blijven meepraten en genieten van alle historische radio-opnamen in het forum.

  • Onlangs hier

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
  • Gebruikersstatistieken

    • Aantal leden
      6427
    • Meest online
      2923

    Nieuwste lid
    Sefke
    Geregistreerd
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.