Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,092
  • comments
    773
  • views
    133,710

Contributors to this blog

Renzo Veenstra nieuwe hoofdredacteur Omroep Brabant


de redactie

334 views

5948f4d7649a0_OmroepBrabant.jpg.f5eca0018669be15e9d729a4ff5f9870.jpgRenzo Veenstra wordt de nieuwe hoofdredacteur van Omroep Brabant. Hij start op 1 november. Veenstra volgt Henk Lemckert als hoofdredacteur op.
 

Renzo Veenstra (46) was vanaf 2011 hoofdredacteur bij Omroep West in Den Haag. Daarvoor was hij eindredacteur bij het tv-programma Kassa, was hij te horen op Radio 2 en bij Radio538, werkte hij als verslaggever bij Tros Radar, 2Vandaag en bij het ANP.
 

Veenstra volgt als hoofdredacteur Henk Lemckert op. Die is nu nog gecombineerd directeur en hoofdredacteur van Omroep Brabant maar zal na de bestuurlijke fusie van Omroep Brabant met L1 directeur van de nieuwe organisatie worden.
 

Veenstra heeft bij Omroep West grote ontwikkelingen bewerkstelligd met name op het online domein. “Van een traditioneel mediabedrijf naar een bedrijf waar online en social een volwassen positie innemen”, aldus Veenstra. Omroep Brabant kiest ervoor om Veenstra’s kennis te gebruiken om de omroep nog verder uit te bouwen als multimediaal merk. Ook Veenstra heeft daar zin in. “Ik zie er erg naar uit om leiding te mogen geven aan zo’n volwassen, professionele en moderne omroep, in dit prachtige deel van Nederland.”
 

Het verbinden van mensen intern en het nog beter verbinden van Brabanders met de regionale omroep ziet Veenstra als zijn missie voor de toekomst: “Samen met een groep professionals de trots op onze provincie uitstralen.”

0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.