Spring naar bijdragen

Vlaamse Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen wisselen kruipen een week lang in de huis van de ander


de redactie

1854 weergaven

“We werken nu al twee jaar heel intensief samen, dus we kennen elkaar op professioneel vlak al erg goed. Om elkaar ook op privévlak beter te leren kennen, gaan we een zot experiment doen dat ons leven letterlijk en figuurlijk helemaal overhoop zal gooien”, vertelden Qmusic-dj’s Sam De Bruyn en Heidi Van Tielen op de radio. Van woensdag 27 september tot en met dinsdag 3 oktober 2017 wisselt het ochtendduo daarom één week lang van leven. Zo gaan ze 24/7 in elkaars huis wonen, ruilen ze van partner en nemen ze elkaars goede en slechte gewoontes, hobby’s en andere dagelijkse activiteiten volledig over. Luisteraars kunnen het hele avontuur volgen bij Qmusic tijdens de ochtendshow, op Qmusic.be en via de social kanalen van Sam en Heidi. 


Sam De Bruyn: “Dit experiment is ongelooflijk spannend, crazy en stressy tegelijkertijd, want we gaan echt volledig uit onze comfortzone stappen. Ik heb er wel heel veel zin in, al zal het wel even pijn doen om mijn autosleutels af te geven (lacht).”


Heidi Van Tielen: “Sam en ik zijn al enkele jaren goede collega’s, maar ik ben ervan overtuigd dat ik samen met de luisteraars de komende week nog wel wat nieuwtjes of kleine kantjes kan ontdekken! Schrik heb ik niet, al hoop ik wel dat mijn kat het overleeft (lacht).”


Iedereen heeft wel een collega met wie hij heel goed samenwerkt, maar van wie hij eigenlijk niet weet hoe zijn leven er buiten de werkuren uitziet. Sam en Heidi presenteren dan wel de ochtendshow samen, maar leiden daarnaast elk hun eigen leven. Zo houdt Heidi van shoppen en heeft ze een heel nauwe band met haar familie, terwijl Sam vooral afspreekt met vrienden en in zijn vrije tijd bezig is met auto’s en reizen voor zijn blog. Samen met hun ‘nieuwe’ familie en vriendengroep ontdekken ze hoe het is om in de ander zijn schoenen te staan.

2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

"Luisteraars kunnen het hele avontuur volgen bij Qmusic tijdens de ochtendshow, op Qmusic.be en via de social kanalen van Sam en Heidi."

 

Sneu als je daar als Belg naar gaat luisteren.

Link naar opmerking
Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.