Spring naar bijdragen

MAX-programma's op NPO Radio 5 in het teken van 10e Evergreen Top 1000


de redactie

751 weergaven

Een bijzondere week voor NPO Radio 5 staat op het punt van beginnen. Het is namelijk voor de tiende keer Evergreen Week! Van zaterdag 25 november tot en met vrijdag 1 december staan de MAX-programma's op NPO Radio 5 in het teken van de Evergreen Top 1000. De hele week wordt toegewerkt naar Het Dorp van Wim Sonneveld, dat voor de zevende keer op nummer één staat.


In Wekker-Wakker-Weekend! bereidt Jan zich voor op de Evergreen Top 1000. Hij gaat kriskras door de lijst en heeft het met Henkjan Smits over de Evergreen Top 1000 op televisie!


Wekker-Wakker!, Tijd voor MAX Radio en RietmanShow staan van maandag tot en met vrijdag volledig in het teken van de NPO Radio 5 Evergreen Top 1000. De lijst met duizend platen is begin november bepaald door luisteraars tijdens de Evergreen Stemweek. Het Dorp van Wim Sonneveld is ook dit jaar weer op de eerste plaats geëindigd. Het ontroerende nummer van Claudia de Breij, Mag ik dan bij jou, staat dit jaar voor het eerst in de top 10. 


Over MAX op NPO Radio 5
Met Wekker-Wakker!, Wekker-Wakker-Weekend!, RietmanShow, Tijd voor MAX Radio en Ron’s RadioShow is MAX volop aanwezig op NPO Radio 5. Dé zender met muziek uit de jaren 60, 70 en 80 is te beluisteren via kabel, internet, digitale tv, satelliet en digitale radio (DAB+).

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.