Spring naar bijdragen

Auteurs van dit blog

Bart van Leeuwen nieuwe presentator Theater van het Sentiment

de redactie

761 weergaven

Bart van Leeuwen presenteert vanaf 13 januari het Theater van het Sentiment (KRO-NCRV) op NPO Radio 5. Hij is daarmee de definitieve opvolger van Jeanne Kooijmans die eerder dit jaar met het programma stopte. “Ik vind het een hele eer dat ik dit prachtige programma, dat al meer dan 20 jaar bestaat, mag gaan presenteren. En dan ook nog eens op Radio 5, de zender met een rijk verleden en een gouden toekomst..”


Dave Kentie, manager audio van de KRO-NCRV is blij met zijn komst. "Bart neemt een groot radioverleden met zich mee en is mede daarom geknipt voor deze rol op het mooie podium van het Theater van het Sentiment". 


Zondag 13 januari zal Bart voor het eerst op de planken staan van het theater. Jan-Willem van Engelen, zendermanager van NPO Radio 5, verheugt zich er op.


Het Theater van het Sentiment is elke zaterdag- en zondagmiddag te horen, van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 5. 

 

Foto: Bart van Leeuwen (Harm ten Brink)2 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Het Theater is in niets meer te vergelijken met de naamgenoot die door een voltallige redactie werd gemaakt op Radio 2 en (in het begin) op Radio 5. Dat vind ik persoonlijk een verlies en ik ben blij dat ik als redacteur en muzieksamesteller onderdeel ben geweest van die episode.
Hoewel ik vind dat Bart zijn terugkeer op de nationale radio meer dan verdient, hoop ik dat de mensen die zeggen 'hoera, nog meer oud-Veronica geluid op Radio 5! (na Tineke ook Van Veen en Van Inkel en nu Van Leeuwen) geen gelijk krijgen. Bart heeft namelijk, naast een indrukwekkende staat van dienst als deejay ook zijn sporen verdiend als voice over en in informatieve programma's als Het Zwarte Gat. Die kant komt al naar voren in De Plaat En Zijn Verhaal, die Bart de laatste tijd online heeft geadopteerd. Hopelijk krijgen  we vooral díe Bart te horen in Het Theater en wordt het geen Goud van Oud 2.0.

 

Edwin

Deel deze opmerking


Link naar opmerking
4 uur geleden zei rauhfaser:

Het Theater is in niets meer te vergelijken met de naamgenoot die door een voltallige redactie werd gemaakt op Radio 2 en (in het begin) op Radio 5.

Inderdaad, ik luisterde er met veel plezier bijna elke avond naar rond 2002/2003 toen ik door omstandigheden tijdelijk in een zomerhuisje bivakeerde.

bewerkt door Albatrosstudio

Deel deze opmerking


Link naar opmerking

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden


×

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met onze Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid, en We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat.