Jump to content

Bart van Leeuwen nieuwe presentator Theater van het Sentiment

Sign in to follow this  
de redactie

1,076 views

Bart van Leeuwen presenteert vanaf 13 januari het Theater van het Sentiment (KRO-NCRV) op NPO Radio 5. Hij is daarmee de definitieve opvolger van Jeanne Kooijmans die eerder dit jaar met het programma stopte. “Ik vind het een hele eer dat ik dit prachtige programma, dat al meer dan 20 jaar bestaat, mag gaan presenteren. En dan ook nog eens op Radio 5, de zender met een rijk verleden en een gouden toekomst..”


Dave Kentie, manager audio van de KRO-NCRV is blij met zijn komst. "Bart neemt een groot radioverleden met zich mee en is mede daarom geknipt voor deze rol op het mooie podium van het Theater van het Sentiment". 


Zondag 13 januari zal Bart voor het eerst op de planken staan van het theater. Jan-Willem van Engelen, zendermanager van NPO Radio 5, verheugt zich er op.


Het Theater van het Sentiment is elke zaterdag- en zondagmiddag te horen, van 16:00 tot 18:00 uur op NPO Radio 5. 

 

Foto: Bart van Leeuwen (Harm ten Brink)

Sign in to follow this  


2 Comments


Recommended Comments

Het Theater is in niets meer te vergelijken met de naamgenoot die door een voltallige redactie werd gemaakt op Radio 2 en (in het begin) op Radio 5. Dat vind ik persoonlijk een verlies en ik ben blij dat ik als redacteur en muzieksamesteller onderdeel ben geweest van die episode.
Hoewel ik vind dat Bart zijn terugkeer op de nationale radio meer dan verdient, hoop ik dat de mensen die zeggen 'hoera, nog meer oud-Veronica geluid op Radio 5! (na Tineke ook Van Veen en Van Inkel en nu Van Leeuwen) geen gelijk krijgen. Bart heeft namelijk, naast een indrukwekkende staat van dienst als deejay ook zijn sporen verdiend als voice over en in informatieve programma's als Het Zwarte Gat. Die kant komt al naar voren in De Plaat En Zijn Verhaal, die Bart de laatste tijd online heeft geadopteerd. Hopelijk krijgen  we vooral díe Bart te horen in Het Theater en wordt het geen Goud van Oud 2.0.

 

Edwin

Share this comment


Link to comment
4 uur geleden zei rauhfaser:

Het Theater is in niets meer te vergelijken met de naamgenoot die door een voltallige redactie werd gemaakt op Radio 2 en (in het begin) op Radio 5.

Inderdaad, ik luisterde er met veel plezier bijna elke avond naar rond 2002/2003 toen ik door omstandigheden tijdelijk in een zomerhuisje bivakeerde.

Edited by Albatrosstudio

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.