Jump to content

Wereldrecord applaudisseren verbroken bij Mattie & Marieke

Sign in to follow this  
de redactie

696 views

In de ochtendshow van Mattie en Marieke op Qmusic verbrak Joe (stagiair van de show) maandagochtend het wereldrecord applaudisseren. Joe startte iets na het begin van de ochtendshow, om kwart over zes, met klappen en deed dat non-stop tot kwart voor negen.


Het vorige record, uit Australië, stond op 2 uur en 20 minuten. Met ruim 2 uur en 30 minuten is Joe daar tien minuten overheen gegaan. Het klappen bleek fysiek geen grote uitdaging, want na twee en een half uur had Joe enkel last van tintelende handen. Vooral mentaal was het moeilijk: het eentonige applaudisseren werd op den duur tergend saai en Joe kon verder niets met zijn handen doen.


De ochtendshow met Mattie & Marieke is elke ochtend te horen tussen 06:00 en 09:00 uur. Naast dj's Mattie (Valk) en Marieke (Elsinga) zijn Joe, stagiair van de show, Tom van de intercom en nieuwslezer Anne-Marie te horen.

  • Sad 1
Sign in to follow this  


8 Comments


Recommended Comments

Opvallend genoeg staat er niet bij voor wat of wie hij applaudisseert.

Als er geen aanleiding is, dat ben je niet aan het applaudisseren, maar alleen aan het klappen. Dat is een ander record!

 

Welk plaatje komt nu?

Share this comment


Link to comment

Prachtige band. Ik heb ze een keer zien optreden live....................ergens in Burlington-VT. Een poster met "tonight- the Guess Who"

 

Dus de  autorit van Montreal naar NY duurde wel wat langer.

  • Like 1

Share this comment


Link to comment
Op 5-2-2020 om 20:18 zei Will Stevens:

Welk plaatje komt nu?

Shirley Ellis - The Clapping Song

 

Share this comment


Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.