Jump to content

The Netherlands

 • entries
  3,767
 • comments
  691
 • views
  103,162

Contributors to this blog

About this blog

Current radio news from the Netherlands.

Entries in this blog

Lex Landeweerd vaste sidekick Eddy Keur op NH Radio

Lex Landeweerd schuift vanaf volgende week aan als vaste sidekick van Eddy Keur op NH Radio. Dat meldt Keur op Facebook.   Landeweerd neemt de plaats in van Pieter Kok die sinds 21 december 2019 de sidekick is in de show van Keur.   Eddy Keur over Pieter Kok ''Hij heeft er voor gezorgd dat de show opnieuw evolueerde en wel naar meer volwassenheid. Ondank alle gekte en idioterie die hij moet trotseren, staat de show door Pieter nog meer verankerd en daar wil ik Pieter zee

Dutch Radio

Dutch Radio in Regionaal • Doneer aan Radiotrefpunt!

  Met je donatie aan Radiotrefpunt draag je bij aan het in de lucht houden van de radio community voor Nederland en België.

  Steun Radiotrefpunt

 • Laatste berichten

  • Het lijkt mij op de tune van der sportschau in die trent iedergeval iets van een sport progamma
  • Ja, Leendert, konden we in sommige gevallen de klok maar weer terug draaien. ( niet alles, zo ben ik ook wel weer ).   Donderdag gaan we weer voor het eerst sinds januari even "bij elkaar zitten" bij Beeld en Geluid. Ik heb hier twee dozen met papieren archief spul staan, ik heb dat allemaal gescand en in ons archief gedaan. Maar "ze" willen het eigenlijk liever zelf weer scannen..................ja.ja. Maar dan doemt er een probleem op, want vaak moet er een uitleg bij en die heb ik wel in m'n hoofd en computer maar niet bij de losse papieren. Dus ik zal ze duidelijk maken dat het opnieuw scannen geen optie is gewoonweg omdat ze niet de kennis hebben van de geschiedenis van de documenten. Gelukkig archiveren ze wel mijn - onze geschiedenis van onze website, dat scheelt. En we hebben onze Niels, stuk jonger die nu ook alles weet.   En zo loop je tegen mensen aan, wel doorgestudeerd, maar die geen idee hebben van de Veronica zeezender periode. En dan heb ik nog niet eens over Mi Amigo e.d. Veel denken dat het eerste Veronica de PO ( VOO ) is..................... En dan kun je zien dat leeftijd een rol gaat spelen..........................Nu kan ik het nog in eigen hand houden. Ik zeg wel eens, "iedere generatie z'n eigen Veronica".   Kreeg een paar dagen terug nog een leuke mail van Lex: "Ik vind het wel mooi dat jullie archief nu een plek krijgt die het verdient. Dat is beter dan met het 192 museum, dat gewoon dicht ging en daarmee was het ook afgelopen. Jullie noeste verzamelwoede heeft zo een happy ending. Ik heb er geen actieve bijdrage aan geleverd. Het is wel mooi zo......"   Ja,  Leendert, jullie bevoorrading verhalen liegen er niet om. "niks met de Puch weer naar huis", zoals ik kon doen.    
  • Juul,    Ik heb een 'tsunami' aan ongewone zaken meegemaakt. Dat komt, omdat ik meer aan 'stoute' kant(bevoorrading), dan aan de 'brave kant'(studio) werkte.   Ik heb het wel eens eerder geschreven. Mijn actieve zeezender periode 1978-1988 heeft een enorme indruk op me achter gelaten. Het levende bewijs is dat ik er nog steeds mee bezig ben.   Ben niet enige denk ik. De meesten van na 31 augustus1974 kennen dat gevoel, afhankelijk van de avonturen die ze hebben meegemaakt.   Ik lees ook met veel plezier jouw herinneringen aan je tijd bij Veronica. Konden we de klok maar terugzetten...     Salut Leendert.      


 • Blog opmerkingen

 • Afbeeldingen

 • Who's Online (See full list)

 • Member Statistics

  • Total Members
   4,686
  • Most Online
   2,923

  Newest Member
  Tondose
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.